Novi Sad slavio protiv Indeksa 6:0

U današnjem prijateljskom meču odigranom na stadionu „Detelinara“, Novi Sad slavio je rezutatom 6:0 (5:0) protiv ekipe Indeksa.

Ekipe su nastupile u sldećim sastavima:

RFK Novi Sad: Elesin, Blagojević, Milovanović, Radivojević, Milošević, Jovanović, Regan, Serdar, Vlalukin, Balabanović V i Vujaklija, od 45. minuta Prodanović, Stanić, Hrubik, Mažić, Leonardo, Balabanović M, Jokić, Živković, Reljić, Kokir i Milisavljević.

Indeks: Buzadžija, Novevski, Knežević, Gajić J, Kačavenda, Stojanović, Radmilović, Gajić B, Ivelja, Andrić, Klajić, a od 45. minuta igrali su još i Devušić, Belić i Vuković.

RFK Novi Sad odigrao je rutinski ovaj meč, bez prevelike opasnosti po svoj gol. Strelci za našu ekipu redom su bili Vlalukin u 5. minutu, Vujaklija u 18. i 38. minutu, Balabanović V u 29. minutu, Serdar u 31. minutu i Kokir u 46. minutu.

Iako je na samom kraju meča tempo igre vidno opao, ekipa Indeksa nije uspela da iskoristi svoje šane i ugrozi gol Novog Sada.

Ovo je ujedno bio i poslednji pripremni meč pred polazak ekipe Novog Sada u Međugorje, gde ih očekuje još nekoliko kontrolnih mečeva pred početak drugog dela Prve lige Srbije. Polazak u Međugorje zakazan je za subotu, 5. februar, u večernjim časovima i tamo će boraviti narednih 10 dana.