Branko Žigić: Nastavljamo niz

Trener RFK Novi Sad Branko Žigić bio je prezadovoljan današnjim trijumfom protiv ekipe Jedinstva i najavio da će ekipa nastaviti u istom ritmu i u narednim mečevima.

– Zahvalio bih se ljudima iz Čelareva, koji su nam omogućilli da koristimo njihov stadion i u drugom delu sezone. Odgovara nam igrati na ovom terenu, jer smo ostvarili peti trijumf na njemu. Jedinstvo je ušlo bolje u meč. Imali su više šansi. Pretili su iz prekida, ali smo se mi dobro odbranili. Poveli smo na vreme. Crveni karton je mnogo uticao na pobednika ovog meča. Drugo poluvreme smo čekali drugi gol i mislim da je prelomio u našu korist i da je rešio pobednika. Okrećemo se narednom meču, a Jedinstvu želimo puno sreće u daljem takmičenju. Ponosan sam na svoje igrače. Potvrdili smo bodove iz Kruševca – rekao je Branko Žigić.

Miloš Obradović – presekao nas gol. Trener Jedinstva iz Uba Miloš Obradović je čestitao domaćinu na zasluženoj pobedi.

– Želeo bih da se zahvalim ljudima iz Novog Sad na prelepom dočeku i da im poželim sve najbolje u nastavku sezone. Dobro smo ušli u meč i kontrolisali smo igru u prvih 20 minuta. Posle toga su se desile neke nepredviđene situacije. Primili smo gol, ostali smo sa igračem manje. Pokušali smo da uradimo nešto više u drugom poluvremenu, ali je bilo jako teško protiv ekipe kao što je Novi Sad – rekao je Miloš Obradović.

 

Fudbaleri Novog Sada nemaju puno prostora za slavlje jer ih već u ponedeljak čeka sledeći meč i to protiv trećeplasirane ekipe Grafičara.