Aleksandar Omaljev: Idemo po nove bodove

RFK Novi Sad želi da nastavi seriju dobrih rezultata u prolećnom delu sezone. Kanarinci su u prva četiri kola ostvarili tri pobede i remi i to bez primljenog gola. Ekipu s Detelinare očekuje težak zadatak jer će u goste Radničkom sa Novog Beograda.

Pomoćni trener Aleksandar Omaljev je svestan da neće biti nimalo lako na stadionu kraj Studenskog grada, ali je velilki optimista.

– Očekuje nas jako teška utakmica. Radnički je u ovom prelaznom roku doveo dosta novih igrača, koji imaju iskustva. To su pokazali i u prva četiri kola prolećnog dela, pogotovo u mečevima protiv Železničara i IMT-a i pokazali su da imaju veliki kvalitet i da će se sigurno boriti za visok plasman, odnosno borbu za plej of. Verujem u ove momke i siguran sam da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata i igara. Ono čime se mi ponosimo je to da smo jedina ekipa u ligi koja nije primila gol u prolećnom delu sezone. Nadam se da će tako ostati i sutra – rekao je Aleksandar Omaljev.

Veliko pojačanje u defanzivnoj liniji koje je stiglo zimus iz Mladosti GAT-a, Miloš Milovanović je u prošloj utakmici protiv Slobode iz Užica pokazao zbgo čega je doveden. Smirenošću i borbenosti je uspeo da zajedno sa Ognjenom Mažićem zaustavi sve napade gostiju iz Užica.

– Gostujemo ekipi koja je iskusna. U prva dva tri kola su pokazali da su da imaju i kvalitet. Oni su skup jako dobrih pojedinaca. Međutim mi idemo sa jasnim ciljem na ovo gostovanje, a to je da se vratimo neporaženi i ukoliko je to moguće da ne primimo gol i tako nastavimo seriju dobrih rezultata. Ovaj klub, ljudi koji ga vode i momci zaslužuju da igraju u većem rangu i zbog toga ćemo dati sve od sebe da pokažemo da možemo da stignemo do željenog cilja – rekao je Miloš Milovanović.