RFK Novi Sad održao prvi Uskršnji turnir u tucanju jajima!

Dragi naši navijači i prijatelji kluba,

juče smo u prostorijama kluba po prvi put održali Uskršnji turnir u tucanju jajima, koji je ovaj put okupio nekoliko momaka iz naših mlađih kategorija, kao i dva prvotimca – Božidara Blagojevića i Vojislava Balabanovića. Bilo je to veoma zabavno i uzbudljivo takmičenje! Na kraju je samo jedan takmičar uspeo da se domogne titule Uskršnjeg pobednika, a to je ovaj put bio Vanja Pivnički iz kategorije mlađih petlića! Vanja je pokazao bolju veštinu od svojih drugara i saigrača, a kao pobednik je osvojio dres našeg voljenog kluba. Ovim putem još jednom mu čestitamo na pobedi!

Ovaj turnir je još jednom potvrdio da mi kao klub negujemo porodične tradicije i važnost zajedništva u svim trenucima. Želimo da naši igrači, kako mlađi tako i stariji, stvaraju uspomene koje će trajati čitav život i da budu deo klupske porodice koja neguje vrednosti kao što su tradicija, poštovanje, fer-plej, timski duh i zajedništvo!

Hvala svim učesnicima koji su juče bili sa nama i doprineli ovom prelepom danu na našem stadionu. Još jednom, Hristos Voskrese, srećan Uskrs!

 

Vaš RFK Novi Sad 1921