Gradonačelnik Milan Đurić obišao RFK Novi Sad

Imali smo priliku da ugostimo Visoku delegaciju Grada Novog Sada na čelu sa gradonačelnikom Milanom Đurićem. Čast domaćinu kluba ovog puta pripala je sportskom direktoru Zoranu Govedarici i predsedniku skupštine Aleksandru Bodloviću pored mnogobrojne dece i roditelja koji su aplauzom dočekali gospodina Đurića.

Tokom posete gradonačelnik i delegacija prvo su obišli renoviranu upravnu zgradu, novu teretanu kluba, svlačionice, salu za pres konferenciju, i bokserski klub Detelinara koji se nalazi u okviru zgrade. Gospodin Đurić i ostala delegacija bili su impresionari kompleksom na Detelinari. Posle obilaska upravne zgrade, uputili su se ka terenima da pozdrave najmlađe članove RFK-a koji su trenirali, a zatim i prvi tim koji je čekao na glavnom terenu da uruči klubske poklone i zahvalnicu gospodinu Milanu Đuriću.

Posle uručivanja poklona i slikanja sa prisutnima, gospodin Đurić je konstatovao napredak u rekonstrukciji tribine našeg stadiona i porazgovarao sa sportskim direktorom o planovima Pokrajinske vlade na postavljanju najmodernije veštačke podloge na stadionu Detelinara.

Sportski direktor Zoran Govedarica i predsednik skupstine Aleksandar Bodlovic ovom prilikom su se zahvalili rukovodstvu Grada i Pokrajine na tome što prepoznaju potrebe kluba i što svojim zalaganjem i potporom klubu pružaju mogućnost daljeg razvoja i napretka.