Aleksandar Omaljev: Vreme je da prekinemo lošu seriju

RFK Novi Sad je u plej ofu startovao porazom na gostovanju protiv Jedinstva na Ubu. Kanarince sada očekuje duel protiv inđije treći u ovoj sezoni (pobeda i poraz).

Aleksandar Omaljev pomoćni trener RFK Novi Sad je veliki optimista.

-Očekuje nas jako bitan meč protiv Inđije. Imao isti broj bodova, a ono što je zanimljivo obe ekipe su startovale porazom. Nema puno tajni između nas, jer smo već dva puta igrali s njima. Upoznati smo s njihovim vrlinama i manama. Vreme je da se vratimo na pobednički kolosek i daćemo sve od sebe da pred našim navijačima kojima smo ostali dužni u prethodna dva meča donesemo radost – rekao je Aleksandar Omaljev.

Svestan je odlični stručnjak da ih ne očekuje nimalo lak zadatak.

-Mislim da imamo kvalitet da se vratimo u igru za baraž i da ćemo to pokazati u naredna dva meča kada igramo kao domaćini. Ono što je za nas najbitnije da je ekipa dobro radila u prethodnih nekoliko dana i da smo već zaboravili na poraz protiv jedinstva i okrećemo se onom što sledi – istakao je Aleksandar Omaljev.

Odlični vezista Lazar Daničić koji konačno dobija priliku je optimista.

-Ovo je prilika da se vratimo na mesto koje nam pripada. Svesni smo da nas očekuje težak meč protiv odlične ekipe Inđije. Mislim da je vreme da im vratimo dug za poraz u drugom delu sezone i da krenemo u nove povede i borbu za ono što smo zacrtali, a to je plasman u baraž, a posle toga je sve moguće – rekao je Lazar Daničić.