Aleksandar Omaljev: Želimo još jednom da obradujemo navijače na domaćem terenu!

U prethodnom kolu Novi Sad ostvario je pobedu protiv ekipe Inđije na domaćem terenu, a sada ih čeka novi izazov – Radnički Novi Beograd. Nakon trijumfa od srede sigrno da se oseti porast dobre energije kako u ekipi tako i u stručnom štabu.

Pomoćni trener RFK-a Aleksandar Omaljev za svoje kolege i igrače imao je samo reči hvale.

– Iskoristio bih priliku prvo da čestitam igračima, šefu, svim kolegama iz stručnog štaba i upravi kluba na ostvarenoj prvoj pobedi u plej-ofu. Ova pobeda nam je donela mnogo, kako na takmičarskom planu tako i na psihološkom. Uspeli smo da prekinemo niz od četiri utakmice bez pobede na domaćem terenu i nadam se da smo uspeli da se bar malo iskupimo kod navijača. Čestitao bih Elesinu na još jednoj utakmici gde je sačuavo mrežu i nadam se da će tako biti i u narednim utakmicama – rekao je Omaljev.

Ekipa Radničkog svoj put u plej-ofu počela je pobedom u gostima i remijem kod kuće. Sigrno da naše momke ne očekuje laka utakmica, zato je Aleksandar Omaljev iskoristio priliku da pozove navijače Novog Sada da i za provmajski praznik dođu u što većem broju i pruže podršku našim momcima.

– Što se tiče Radničkog sa Novog Beograda, ekipa koja je u većem delu prvenstva bila u donjem delu tabele, ali su jednom serijom od četiri vezane utakmice, gde su ostvarili sve pobede, zasluženo ušli u plej-of. Takođe, u prve dve utakmice u plej-ofu osvojili su četiri boda. Sigurno da respektujemo protivnika, ali isto tako znamo i naše kvalitete i ja verujem u našu ekipu. U ponedeljak bih pozvao sve navijače iako je prvomajski praznik, da dođu u što većem broju, da pruže podršku momcima koji su to zaslužili i budu naš 12. igrač – naglasio je Omaljev.

Sjajni golman Novog Sada Vladan Elesin koji je uspeo da zaustavi sve udarce Inđije smatra da je ekipa Radničkog ekipa koja treba da se respektuje, ali da RFK isto tako ima svoje zacrtane ciljeve od kojih neće odustati.

– Nošeni jednom dobrom energijom koja je proistekla od pozitivnog rezultata protiv Inđije, očekujemo ekipu Radničkog sa Novog Beograda u ponedeljak. Ekipa koja je sačinjena od iskusnih, dobro poznatih igrača, koji su tokom prolećnog dela pokazali jednu određenu dozu kvaliteta i ne slučajno – se našli u plej-ofu. Poštujemo ih, ali imamo svoje ciljeve i želimo da pred domaćim navijačima još jednom ostvarimo pobedu, sačuvamo sva tri boda kod kuće i da se, naravno, nađemo u prva četiri mesta – rekao je Elesin.