Savo Kovačević: Pobeda je prioritet

RFK Novi Sad je već arhivirao meč protiv Radničkog NB i okreće se onom što ga očekuje dana, a to je teško gostovanje Radničkom u Sremskoj Mitrovici. Svesni su svi u redovima kanarinaca da ukoliko ostvare dobar rezultat da će cilj koji su zacrtali biti mnogo bliži i upravo zbog toga postoji i velika doza optimizma, ali i opreznost, jer je Radnički u prethodnom meču slavio u Čelarevu.

Pomoćni trener Savo Kovačević, desna ruka Branka Žigića je veliki optimista i veruje da će ekipa uspeti da se sa ovog gostovanja vrati uzdignuta čela.

-Svesni smo da nas očekuje težak meč. Radnički ima dobru ekipu koja odlično igra kao domaćin. I oni kao i mi imaju želju da izbore plasman u baraž tako da treba očekivati zanimljiv meč. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo i na neki način im se odužimo za poraz od pre mesec dana. Igrači su odmorni spremni i ono što nas raduje je da ćemo moći da računamo na sve raspoložive snage – rekao je Savo Kovačević.

Veljko Mladenović je u duelu protiv Radničkog s Novog Beograda postigao dva gola i potvrdio da ulazi u odličnu formu kada je najpotrebnije.

-Gostovanje u Sremskoj mitrović je uvek bilo nezgodno, ali mislim da će ovaj tim pokazati kioliko vredi i da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata i potvrditi ti i protiv Radničkog. Naš cilj je svima dobro poznat, a to je plasman u baraž i ne odustajemo od toga – rekao je Veljko Mladenović.